м. Львів, вул. Окружна, 57а
 
0 відгуків | Написати відгук

Ніж кухонний Victorinox SwissClassic

  На складі
Вартість
192.00 грн.
Кількість:  

Чому вигідно купляти саме у нас?

  • Безкоштовна доставка
  • Безкоштовні консультації
  • 14 днів на повернення товару

Відгуки (0)

Опис і характеристика

Гострий і зручний кухонний ніж з гострим кінчиком для подрібнення, очищення та декорування фруктів та овочів. Рукоять виготовлена ​​з помаранчевого матового поліпропілену. Клинок виконаний з високоякісної нержавіючої сталі. Серія "SwissClassic"

Спеціалізований ніж для декоративної роботи з цедрою цитрусових від швейцарської компанії Victorinox. Оснащений зручно сидить в руці красивою руків'ям з чорного матового поліпропілену. Клинок виконаний з високоякісної нержавіючої сталі.

Кухонні ножі Victorinox - це вироби високої якості, які повністю відповідають всім вимогам міжнародних стандартів. В асортименті компанії є будь-які різновиди кухонних ножів - обробні, ножі для очищення картоплі, для нарізання риби і сиру, для хліба, а також клинки інших типів. Ножі Victorinox зроблені з якісних матеріалів. Леза з надміцної сталі довго зберігають свою гостроту, а ручки з пластика, дерева і металу володіють підвищеною комфортністю. Завдяки цьому, кухонними ножами

Victorinox можна працювати протягом тривалого часу, не втомлюючись.

Рекомендації по експлуатації:

Високоякісні кухонні ножі не рекомендується мити в посудомийній машині. По ряду причин виробники ножів рекомендують виключно ручну мийку.

Відразу після використання ножі повинні бути вимиті вручну і висушені, в іншому випадку леза ножів можуть потемніти. У разі якщо з'явилися невеликі зміни відтінку стали або плями на лезі - використовуйте для очищення тільки м'які які містять хлор або абразиви кошти.

Ножі найкраще зберігати окремо від решти посуду, так як це допоможе уникнути можливих пошкоджень ріжучої кромки і полотна леза від сторонніх контактів з твердими предметами (не зберігайте ножі в традиційному висувному кухонному ящику упереміш один з одним). Найкраще їх тримати в спеціальній підставці або на магнітному тримачі.

Кухонні ножі не призначені для різання і рубки м'яса, птиці та риби з великої кісткою, а так само заморожених продуктів (для цих цілей існують спеціальні ножі).

Ножі не потрібно згинати, гнути чи використовувати для скобления, дряпання, відкривання пивних пляшок або консервів.

Не рекомендується різати продукти на обробних столах і дошках зі скла, кераміки, натурального каменю, акрилу. Використовуйте дошки з натурального дерева або поліуретану (м'якої пластмаси).

При правильній експлуатації якісні кухонні ножі прослужать вам довгі роки.

Відгуки (0)