СУМКА ДЛЯ ТРАНСПОРТУВАННЯ ЧЕРЕВИК СДО-4

Немає в наявності
Код: 1096
430

Доставимо

  • службою доставки до відділення
  • кур’єром до Вас додому

Повернення товару

  • протягом 14 днів згідно законодавства України

Оплатити можна

  • При отриманні готівкою
  • Переплата онлайн при оформленні замовлення
  • Переплата по перерахунку

Гарантія на товар

  • Гарантія від офіційного виробника
СУМКА ДЛЯ ТРАНСПОРТУВАННЯ ЧЕРЕВИК СДО-4

Детальна характеристика

Розмір: 24х33х29 см.
Для взуття 44-47 розміру.
Акрополіс СДО-4  - сумка для зберігання та транспортування черевиків, чобіт, берців. З боку - вентиляційна вставка, щоб взуття дихало і не запарювалося, особливо якщо ви повертаєтесь додому з полювання, рибалки чи туристичного походу в ліс або гори по мокрій траві, болоті після випадання снігу або дощу.
Основне завдання сумки - зробити процес перевзування комфортним для рибака, мисливця, скелелаза або просто туриста. Вона не лише захищає взуття, але й салон вашого автомобіля. Адже брудні і мокрі чоботи чи черевики з спеціальними протиковзаючими протекторами набирають бруду і впитують багато вологи, які потім в кращому випадку можуть залишитись на ковриках в салоні, а подекуди і забруднити весь салон. Для того, щоб після полювання чи рибалки не їхати з автомобілем одразу на мийку, краще взуття скласти в сумку і тільки після цього класти в салон. Сумка легко чиститься, варто лише зачекати, щоб пісок і земля підсохли.
Для додаткової зручності мисливця або якщо ви не один на полюванні, на сумці пришита невеличка кишенька для ідентифікатора. У верхній частині - транспортна ручка. Загалом сумка для взуття від компанії "Акрополіс" достатньо містка. Закривається на замок. Черевики легко складаються і витягаються з неї.

Відгуки
0
0 відгуків
    Ще ніхто не залишив жодний відгук про даний товар, але ви можете бути першим. Це допоможе іншим покупцям визначитися з покупкою